BINE AȚI VENIT ÎN HOTELUL BEAUTY PALACE
REZERVAȚI ACUM

DESPRE HOTELUL SUNNY BEAUTY PALACE

Sunny Beauty Palace este un aparthotel nou care și-a întâlnit primii oaspeți în vara anului 2014. Este situat într-un raion liniștit în partea de nord-vest a stațiunii Sunny Beach, la 500 metri de plajă. Sunny Beach se învecinează cu cel mai cunoscut oraș antic bulgar de pe litoralul Mării Negre Nesebar. (Orașul vechi Nesebar este inclus în lista UNESCO). Hotelul are șase etaje (cu trei lifturi) și dispune de 62 încăperi de cazare în total, incl. - 42 de apartamente (2+2/3) și 20 studiouri mari (2+2/3). Restaurantul are o capacitate de 150 de persoane și oferă un meniu variat de mâncăruri bulgare și europene la diferite variante de alimentare. BB HB FB All.

APARTAMENTE ȘI STUDIOURI

Fiecare apartament/studio este cu mobiliere de lux, incl.: două paturi separate de tip „francez” (200х100 cm.) – culese sau separate; canapea extensibilă, birou, șifonier, loc pentru valize; bucătărie deschisă cu frigider, masă și trei scaune, dar și aparate de aer condiționat „Panasonic“ (câte 2 buc. – pe apartament și 1 buc. – în studio), televizor LCD с televiziune prin cablu; telefon Este asigurat WIWI liber în fiecare încăpere. Fiecare apartament/studio dispune de balcon separat cu o masă, două scaune și uscător de haine. Băile sunt dotate cu toaletă, chiuvetă, cabină de duș, uscător de păr, telefon și accesorii.

Apartament

Studio

TERITORIU ÎNVECINAT

img02

PISCINĂ

În curtea interioară, bine amenajată a hotelului izolat de stradă și de priviri exterioare este construită o piscină mare cu o parte separată pentru copii mici, cu șezlonguri și umbrele gratuite.

img02

TEATRU DE VARĂ

Teatrul de vară în aer liber dispune de o scenă mare , scaune pentru mai mult de 100 de persoane, spațiu pentru dansuri și jocuri.

img02

PENTRU COPII

Pentru cei mai mici sunt echipate două locuri de joacă: exterior - cu leagăn și tobogan pentru copii, și interior potrivit pentru activități pentru toată ziua.

img02

SALĂ DE CONFERINȚĂ

Evenimente comune și conferințe se pot organiza atât în lobby-ul hotelului, cât și în sala de conferință cu o capacitate de 50 de persoane.

CUM SĂ AJUNGEM?

PRIN AER

Cu avionul până la aeroportul Burgas (la 32 km. de hotel) sau aeroportul Varna (la 90 km.). Hotelul oferă un transfer confortabil și la prețuri accesibile de la și până la aeroportul Burgas.

PE CALE RUTIERĂ

Prin drumul internațional E 80 și autostrada A-1 („Trakia”) Sofia - Burgas. Infrastructura rutieră convenabilă dă posibilitatea de organizare a unor excursii interesante atât pe litoralul bulgar al Mării negre, cât și în interiorul țării. Hotelul oferă parching pentru autovehicule, precum și o posibilitate de parcare de autobuze în apropiere.

CU TRENUL

În timpul verii: Trenul internațional - Moscova, Minsk, Brest, Varșovia, Budapesta, Belgrad, Sofia

LANDȘAFT ȘI CLIMĂ

Sunny Beach este situat la 42º42' latitudine nordică. Complexul este construit pe malul unui golf mare orientat spre est, cu o plajă frumoasă, mai lung de 9 kilometri și cu lățime de la 40 până la 120 m. Marea minunată, fundul mării înclinat, aproape insesizabilele fluxuri și refluxuri permit scăldatul și înotul sigur și liniștit în apele mării, atât pentru adulți cât și pentru copii. Despre clima stațiunii Sunny Beach vorbește numele său - mai mult decât 330 de zile însorite pe an! De-a lungul sezonului soarele strălucește continuu, de dimineață până seară, iar ploile sunt rare. Temperatura medie a aerului în timpul verii este de 26-27 grade C. Temperatura apei marii este de 22 până la 27 de grade C. Cantitatea de sare în apa de mare este de aproximativ 2 ori mai mică decât în Marea Mediterană. Cu toate acestea - căldura nu este insuportabilă chiar și în toiul verii, din cauza brizei marine și aerului rece care coboară de pe pantele muntelui Stara Planina. „Sunny Beach“ este construit la un loc neted, ceea ce oferă condiții minunate de plimbări plăcute în complex și pe malul mării. Pe scurt - peisajul și climatul stațiunii Sunny Beach predispun la odihnă plăcută și relaxare.

SEZONALITATE

Hotelul primește oaspeți de la începutul lunii mai până la sfârșitul lunii septembrie.
 • Sezon de vârf
 • Sezonul de vârf începe la sfârșitul lunii iunie și continuă până la sfârșitul lunii august - timp minunat pentru vacanțe de familie și vacanțe cu prietenii. Lucrul de care aveți nevoie sunt costume de baie și o dispoziție bună. Dacă că lipsește ceva, vom încerca să vi-l asigurăm.

 • Sezon mediu
 • Include: începutul și mijlocul lunii iunie; sfârșitul lunii august, începutul și mijlocul lunii septembrie. Acesta este cel mai bun timp pentru turismul de festivaluri. Hotelul oferă condiții excelente pentru cazare a participanților la Festivalul internațional al copiilor „Soare-bucure-frumusețe” (Nesebar, 15-20 iunie), Festivalul Internațional al Copiilor "Constelații in Nessebar" (20-22 august) precum și alte festivaluri în calendarul de vară.

 • Sezon slab
 • Luna mai și sfârșitul lunii septembrie. Putem să oferim condiții excelente pentru teambuilding, întâlniri de afaceri și conferințe

MISIE, SCOPURI ȘI INTENȚII

Scopul nostru principal este de a oferi oaspeților condiții adecvate pentru odihnă plăcută. Și în plus - să-i ajutăm să învețe despre atracțiile naturale, istorice și culturale ale regiunii și țării. Dorința noastră este - să stabilim cu oaspeții noștri o prietenie durabilă. Dumneavoastră veți întâlni personalul nostru motivat și dedicat gata să vă servească cu plăcere.

DISTRACȚII ȘI ATRACȚII

Sunny Beach este un loc minunat pentru odihnă de familie și cu prietenii. Complexul oferă diferite distracții și atracții pentru toate vârstele: mai mult decât 300 de restaurante, multe unități de divertisment: discoteci, cluburi de noapte, baruri, varieteuri, cazinouri; supermarket-uri, centre comerciale și magazine. Hotelul este situat într-un raion liniștit. Dar este și foarte aproape de multe distracții și atracții:

 • Adiacent la hotel sunt două supermarketuri și o farmacie.
 • La cel mai mare cazinou din Sunny Beach se ajunge în 5-6 minute pe jos.
 • Pista de carting este la 10 minute pe jos de la hotel.
 • În mai puțin de 10 minute pe jos puteți ajunge la aleea de litoral cu tot felul de magazine, restaurante și atracții.
 • Parcul acvatic este situat la 12-15 minute pe jos.
 • Doar în 5 minute pe jos este situată stația transportului public.

EXCURSII

Hotelul oferă oaspeților săi diferite excursii cu scopul întâlnirii cu atracțiile istorice și culturale interesante, incl.:

 • Orașul veche din Nesebar - una dintre cele mai vechi așezări de pe coasta bulgară a Mării Negre.
 • Orașul antic Sozopol și închinare la moaștele Sfântului Ioan Botezătorul.
 • Orașul Byala și examinarea excavațiilor complexului creștin timpuriu antic.
 • Vizita atracției "Satul bulgar", unde puteți gusta mâncăruri naționale bulgare și veți observa un program folcloric bogat, inclusiv - dansuri pe foc.
 • „Tur de vin“ cu o vizită la o vinărie și degustare de vinuri bulgărești.

CONTACTE

Pentru informații suplimentare, rezervări și orice întrebări ne puteți contacta:

Biroul Sunny Beach

Hotel Sunny Beauty Palace

Sunny Beach, Bulgaria

+359 886 88 88 11

hotel@sunnybeautypalace.com

Biroul Sofia

Bd. Ing. Ivan Ivanov 70 B

1303 Sofia, Bulgaria

+359 2 439 60 10

+359 2 439 60 01

sales@sunnybeautypalace.com